Karkea saippua

Selderin karkea saippua on pellavaöljyä, joka liuottaa kaiken rasvan eri materiaaleista.

COARSE SOAP liuottaa kaiken rasvan

Vahva pellavaöljysaippua, joka liuottaa kaiken rasvan.

Pakattu 5 litran ja 1 litran tinakanistereihin sekä 200 ja 1000 litran tynnyreihin.

Kuinka käyttää COARSE SOAPia

Erittäin raskasta likaa; moottorit ja vastaavat: Harjaa pinta COARSE SOAP -aineella ja anna vaikuttaa. Käsittele tiskiharjalla. Huuhtele pinta vedellä, kun lika on liuennut.
Toista tarvittaessa.

Raskas lika: Laimenna COARSE SOAP noin puolella vettä tai kunnes se voidaan ruiskuttaa käsisumuttimella. Suihkuta likaiselle pinnalle runsaasti ja anna vaikuttaa. Käsittele lika ja huuhtele.

Kevyt lika: Laimenna COARSE SOAP suhteessa 1/100 ja levitä. Anna vaikuttaa ja hankaa harjalla tai pese pois painepesurilla.

Siveltimet, joissa on pellavaöljy- tai pellavaöljymaalijäämiä: Peitä sivellin COARSE SOAP -aineella ja vaivaa se. Saippua ohenee ja/tai värjäytyy, kun se liuottaa väriainetta. Huuhtele vedellä. Purista sitten vesi pois harjasta, peitä uudelleen saippualla ja vaivaa. Toista, kunnes saippua ei ole enää juokseva ja/tai värillinen. Huuhtele harja huolellisesti useita kertoja vedellä. Anna siveltimen kuivua kokonaan ennen kuin käytät sitä Selder-maaleille tai öljyille.

Kuivunut pellavaöljy tai pellavaöljymaalin jäännös: Liota tuotetta laimentamattomassa COARSE SOAPissa, kunnes kuivunut maali tai öljy on pehmennyt ja voidaan poistaa. Tämä voi kestää useita päiviä.

HUOMAA: KARKEA SOAP liuottaa pellavaöljymaalin ja hyökkää alumiinia vastaan.

Työsuojaus: Käytä käsineitä työskennellessäsi COARSE SOAPin kanssa, koska se kuivattaa ihoa. Varo silmiä, sillä saippua ärsyttää voimakkaasti.

Jos sinulla on SELDER COARSE SOAPia koskevia kysymyksiä tai muita huolenaiheita, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

KARKEAN SOAPin käyttöohjeet

SELDER & COMPANY AB

LUE HUOLELLISESTI, SAAT HYVÄ TULOS.

Lataa käyttöohje PDF-muodossa.
Tekninen tiedote ja käyttöturvallisuustiedote PDF-muodossa löytyvät päävalikon ”Tietolehti”-välilehdeltä.

Käyttöohje Grossapaladata
Risiiniöljy on vahva pellavansiemenöljy, joka liuottaa kaiken rasvan.
SELDER COARSE SOAP liuottaa kaiken rasvan erilaisista materiaaleista.