Ruostesuojaöljy

Käytä Selderin pellavaöljyä ruostesuojaöljynä metallille.

Estä hapettumista RUST PROTECTION OIL -öljylä

Kuivausöljy, joka tunkeutuu puhtaan tai syöpyneen metallin pintarakenteeseen ja estää hapettumista. Ei sisällä liuotinta.

Pakattu 1 litran ja 5 litran peltikanisteriin sekä 200 ja 1000 litran tynnyreihin.

RUST PROTECTION OIL on pellavansiemenöljy, josta on poistettu kuivumattomat komponentit ainutlaatuisella jalostusmenetelmällämme. Se tunkeutuu alustaan ​​ja kuivuu nopeasti reagoimalla ilman hapen kanssa muodostaen linoksiinia, luonnollista polymeeriä, jolla on hyvä tarttuvuus. Se on biohajoamaton, vettä hylkivä ja kestää rasvoja, öljytuotteita, suoloja ja kotitaloushappoja, mm. sitruuna, viini, etikka.
20 °C:ssa ja hyvässä ilmanvaihdossa ROST PROTECTION OIL kuivuu vuorokaudessa.
Lue lisää TEKNOLOGIAStamme.

RUST PROTECTION OIL -öljyn käyttö

RUOSTESUOJAÖLJY ANTAA PAREMMAN SUOJAN KUIN YLEINEN LINSOILÖLJY

Pellavansiemenöljy sisältää komponentteja, jotka reagoivat veden kanssa: siemenkuoren vahoja, jotka muodostavat geelin veden kanssa, ja ei-kuivuvia rasvahappoja, jotka eivät kuivu, vaan härskistyvät ja emulgoituvat veteen. Siksi vesi joutuu kosketuksiin öljykalvon alla olevan metallin kanssa ja lisää ruostetta.

Perinteisesti näitä haittoja yritetään kiertää polttamalla pellavaöljyä: lämmitetään työkappaletta ässässä tai kaasuliekissä, kunnes se hehkuu. Kun se upotetaan pellavaöljyyn, tapahtuu pieni räjähdys ja työkappale muuttuu mustaksi.

Olemme ratkaisseet ongelman poistamalla pellavaöljystä kaikki komponentit paitsi hapettavat rasvahapot, jotka keitämme. Tuloksena on öljy, jota mikään elävä organismi ei voi omaksua, joka ei reagoi veden kanssa, joka kuivuu täysin ja tunkeutuu alustan pinnan mikrorakenteeseen – öljymme kuivuneiden jäännösten kaapiminen kiillotetuista ruostumattomista astioista osoittautui mahdottomaksi. terästä, joka sisälsi sen. Vain pitkäaikainen liotus vahvassa saippuassa liuottaa kuivattua öljyämme.

Kuivattu RUST PROTECTION OIL on erinomainen pohjamaali, mikäli ylimääräinen aine on poistettu pinnalta ennen sen kuivumista.

Puhtaat, ruostumattomat metallipinnat suojataan myös tehokkaasti ruosteelta maalaamalla ne Selder & Companyn pellavaöljymaaleilla. Ne koostuvat 45 tilavuusprosentista. sideaineita, joilla on sama koostumus ja samat ominaisuudet kuin RUST PROTECTION OIL. Selder & Companyn pellavaöljymaalit kiinnittyvät pysyvästi öljyttyyn pintaan eivätkä koskaan hilseile. Niitä on helppo huoltaa 10-30 vuoden välein riippuen puhdistetun pellavaöljyn sideaineen hajottavan UV-säteilyn määrästä.

Jos sinulla on kysyttävää tai muita huolenaiheita CELDER ROST PROTECTION OIL -öljystä, olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin.

RUST PROTECTION OIL -öljyn käyttöohjeet

SELDER & COMPANY AB
RUOSTEESUOJAÖLJYN KÄYTTÖOHJE

Työ eroaa huomattavasti muiden ruosteenestoöljyjen toiminnasta.
LUE HUOLELLISESTI, SAAT HYVÄ TULOS.

Lataa käyttöohje PDF-muodossa.
Tekninen tiedote ja käyttöturvallisuustiedote PDF-muodossa löytyvät päävalikon ”Tietolehti”-välilehdeltä.

Käyttöohje Ruostesuojaöljyladata