Perusöljy

Kyllästä puu pellavaöljypohjaisella perusöljyllä.

Suojaava PERUSÖLJY

Kuivausöljy, joka tekee puusta vettä hylkivän, lahonkestävän, mitoiltaan vakaan ja vahvistaa sen taivutuslujuutta. Ei sisällä liuotinta.

Pakattu 0,25 litran, 1 litran ja 5 litran peltikanisteriin sekä 200 ja 1000 litran tynnyreihin.

PERUSÖLJY on pellavansiemenöljyä, josta on poistettu kuivumattomat aineosat ainutlaatuisella jalostusmenetelmällämme. Se tunkeutuu alustaan ​​ja kuivuu nopeasti reagoimalla ilman hapen kanssa muodostaen linoksiinia, luonnollista polymeeriä, jolla on hyvä tarttuvuus. Se on biohajoamaton, vettä hylkivä ja kestää rasvoja, öljytuotteita, suoloja ja kotitaloushappoja, mm. sitruuna, viini, etikka.
20 °C:ssa ja hyvässä ilmanvaihdossa GRUNDOLJA kuivuu vuorokaudessa.
Lue lisää TECHNOLOGIAStamme.

PERUSÖLJY tekee puusta lahonkestävää tekemällä siitä vettä hylkivän – mätäsienet eivät voi kasvaa kuivassa puussa. Lisäksi mikään organismi ei voi erottaa ravinteita öljystä.

Kenttätestit ja kokeet lahokammioissa osoittavat, että SELDER BASE OIL suojaa maaperässä olevaa puuta lahoamiselta vähintään 24 vuoden ajan.

Kuinka käyttää PERUSÖLJYÄ

GRUNDOLJAlla syväkyllästetyn puun mittapysyvyys ja kokeissamme kaksinkertaistunut taivutuslujuus johtuu puusta, joka muodostaa linoksiinin kanssa luonnollisen komposiitin.

Auringonvalossa pinta muuttuu harmaaksi. Väri palautuu helposti hieromalla siihen pieni määrä PERUSÖLJYÄ.

PERUSÖLJYLLÄ käsiteltyä puuta voidaan liimata, kiillottaa LINJiemenöljylakalla tai maalata – parhaan tuloksen saamiseksi Selder & Companyn pellavaöljymaaleilla.

Puu voidaan suojata PERUSÖLJYllä useilla tavoilla: Yksinkertaisempi käsittely suojaa pintaa, vaativammilla menetelmillä öljy tunkeutuu syvemmälle.

Video Skogshults Snickeri levittää 130 °C puhdistettua Selder-pellavaöljyä.

Jos sinulla on kysyttävää tai muita huolenaiheita koskien SELDER PERUSÖLJYÄ, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Syväkyllästetty mänty pellavaöljystä valmistetulla Selderin perusöljyllä.
Näytekappale GRUNDOLJAlla syväkyllästetystä männynsirpaleesta, joka on ollut maassa ja maaperässä 23 vuotta, vuosina 1994-2017 Ruotsin maatalousyliopiston koepellolla Simlångsdalenissa. Lue lisää kohdasta SELLERIPUU.

PERUSÖLJYN käyttöohjeet

SELDER & COMPANY AB

Työ eroaa huomattavasti muiden öljyjen työstä.
LUE HUOLELLISESTI, SAAT HYVÄ TULOS.

Lataa käyttöohje PDF-muodossa.
Tekninen tiedote ja käyttöturvallisuustiedote PDF-muodossa löytyvät päävalikon ”Tietolehti”-välilehdeltä.

Käyttöohje Perusöljyladata