Närbild på fältlinblommor

tuotteemme

Our linseed oils and linseed oil paints maintain high quality and leave the treated surface fine and durable

Tarvitsetko palveluitamme?

Öljyt ja maalimme ovat huollettavia, ts. Yksinkertaisilla toimenpiteillä voit varmistaa, että niillä käsitellyt pinnat pysyvät kestävinä ja kauniina ilman, että sinun tarvitsee tehdä työtä uudelleen alusta.

Hirsimökki olıytava ja maalattava näytä pellavalöyllä

Pellavansiemenöljy

Pellavansiemenöljymme ovat täysin huollettavissa. Voit helposti varmistaa, että näillä käsitellyt pinnat pysyvät kestävinä ja kauniina. Tämä ilman, että työtä tarvitsee tehdä uudelleen alusta.

Iso punainen talo maalattu Selder and Co:n pellavaöljymaalilla

Pellavansiemenöljymaali

Myytävät pellavaöljymaalit ovat kestäviä ja toimivat sekä sisällä että ulkona kaikilla pinnoilla puusta metalliin. Värit ovat saatavilla sinkkipohjaisena pohjamaalina, puolikiiltävänä ja puolihimmeänä viimeistelymaalina sekä valkoisena, A-, B- ja C-pohjaisena murtomaalina.

Lattiasaippua on pellavaöljysaippua suojaavalla saippuakerroksella puulattioille

Saippuat

Saippuavalikoimassamme on kaksi erilaista korkealaatuista saippuaa. Selder-lattiasaippua puulattioille ja Selder karkea saippua, joka liuottaa tehokkaasti rasvaa erilaisille materiaaleille.

tiivistää oksia sellerisellakilla.

Sellakka

Sellakamme suorittaa tärkeitä tehtäviä ennen puun maalaamista, kuten oksien ja hartsin valumien tiivistäminen ennen maalausta ja värjäytymien piilottaminen. Selder sellakka sisältää 99,5 % alkoholia liuottimena parhaan tuloksen saavuttamiseksi.